ep hospital campbelltown proyectocimic acs en nueva galessur
CIMIC (ACS)

ACS

38,22€
  • -0,06€
  • -0,16%

CPB Contractors, empresa pertanyent a CIMIC, filial australiana d'ACS, s'ha adjudicat un contracte amb el Govern de Nova Gal·les del Sud (Austràlia) per dur a terme una de les fases del projecte de construcció de l'Hospital Campbelltown per un import de 424 milions de dòlars (uns 382 milions d'euros).

La construcció d'aquest complex hospitalari s'espera que estigui finalitzada a mitjans de 2023, segons ha informat aquest divendres la companyia. El projecte adjudicat a CPB Contractors consisteix en l'ampliació dels serveis clínics i de les instal·lacions de salut mental i pediàtriques.

En concret, els treballs inclouen un nou edifici de serveis clínics, unitats de salut mental, serveis mèdics i quirúrgics per a nens, una sala de maternitat i part, una unitat de cures intensives, i servei d'urgències.

El director executiu de CIMIC, Michael Wright, ha destacat la "capacitat excel·lent" del grup per a la prestació de serveis de salut a Austràlia.

Per la seva banda, el director gerent de CPB Contractors, Juan Santamaría, ha ressaltat que l'empresa aportarà la seva experiència en altres projectes hospitalaris "per oferir una instal·lació de primera classe per als habitants de Campbelltown i els seus voltants".

contador