ep archivo   seu de cellnex
EUROPA PRESS - Archivo

"La relació risc-recompensa sembla molt atractiva, de manera que elevem les accions a compra", afirma Citi sobre Cellnex, que fixa el preu objectiu als 49 euros.

  • 32,77€
  • -0,27%

Segons detallen els analistes, la gana de fusions i adquisicions de Cellnex "pot estar jugant en contra. Però centrant-nos en el que ve, hi ha estructures d'M&A perquè Cellnex eviti una 'revolta creditícia', baixant les seves rendibilitats (almenys per ara)".

"En termes de fonaments, les TowerCos de la UE podrien beneficiar-se de la inflació (encara que els limits signifiquen que és millor una inflació moderada en lloc d'una excessiva). Com més duri això, més gran serà el potencial que veiem per a les actualitzacions de guanys el 2023-2025, encara que també poden aparèixer a l'horitzó alguns vents en contra", afegeixen.

A més, creuen que "l'interès saludable dels jugadors privats pels llocs mòbils també brinda opcions perquè Cellnex dinamitzi la seva estratègia en cas d'un baix rendiment prolongat mitjançant la monetització dels actius dins de la seva cartera".

Noticias relacionadas

contador