ep el consejero delegado de cellnex tobias martinez y el presidente de la firma bertrand khan
CELLNEX

Cellnex ha anunciat aquest divendres que l'Autoritat dels Mercats i la Competència del Regne Unit (CMA) ha acceptat i publicat els compromisos finals relacionats amb l'adquisició per part de la companyia dels emplaçaments de CK Hutchison al Regne Unit.

  • 31,16€
  • 0,32%

La transacció al Regne Unit entre Cellnex i CK Hutchison va ser aprovada formalment per la CMA el passat 3 de març, subjecta a la desinversió del voltant de 1.000 emplaçaments existents de Cellnex al país, i que se solapen geogràficament amb els de CK Hutchison que seran adquirits.

L'aprovació permetrà al grup espanyol culminar una operació amb el grup asiàtic valorada al voltant de 10.000 milions d'euros i que significarà l'entrada de CK Hutchison al seu accionariat.

L'empresa espanyola adquereix 6.000 torres de telecomunicacions construïdes i 600 per construir a les illes i amb una cartera total de 24.600 emplaçaments repartits en sis països i 5.250 més que seran construïts durant els propers vuit anys amb una inversió de 1.150 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador