• Ja tenia activitat productiva en la divisió d''Aeroespacial i Defensa'
carbures

Carbures segueix executant el seu pla de negoci, i ara ha engegat noves activitats productives a la Xina, concretament en la seva divisió de 'Mobility', segons ha informat aquest dimecres la companyia al Mercat Alternatiu Borsari (MAB).

  • 0,29€
  • -0,68%

Carbures, que ja tenia activitat productiva en la divisió de 'Aerospace and Defense', només realitzava fins al moment activitat comercial i tècnica en la seva divisió de 'Mobility'. Ara ha obert una nova planta al parc industrial de Suzhou, a la província de Jiantsu (Xina), amb el doble objectiu de servir localment als seus principals clients i incrementar el volum de negoci en aquest mercat, recull Europa Press.

Amb una extensió de 900 metres quadrats -que quintuplica la de l'antiga oficina comercial i tècnica de Shanghái-, aquesta planta empra en l'actualitat a 15 professionals, encara que anirà incrementant la seva capacitat productiva al llarg dels anys vinents. En ella, informa Efe, es fabricaran màquines de muntatge per a diferents components com a adreces elèctriques, safety, màquines de test productives i de laboratori d'assaig.

Carbures, que ha realitzat unes vendes totals de 57 milions d'euros al mercat asiàtic des del 2005, compta amb autonomia per a la presa de decisions en aquesta fàbrica, al no estar vinculada a cap soci local. El president executiu de Carbures, Rafael Contreras, ha assenyalat que de cara als anys vinents, l'empresa preveu un creixement a doble dígit, "en els quals Xina tindrà un paper fonamental en el futur de Carbures Machinery-Mapro (pertanyent a Carbures Mobility)".

PLANTES A TOT EL MÓN

Carbures Mobility, després de 12 anys d'activitat comercial a la Xina, redobla ara la seva aposta per aquest mercat i suma aquesta nova planta en Suzhou a les quals ja té a Manresa (Barcelona), El Burgo de Osma (Soria), Querétaro (Mèxic) i Tychy (Polònia), un centre d'enginyeria especialitzada a Munic (Alemanya) i una oficina comercial a Detroit (EUA). Amb l'obertura anunciada, la companyia enforteix la seva posició en el gegant asiàtic on ja compta amb una planta aeronàutica en Harbin que és propietat de Carbures al 100% des d'octubre de 2016.

Noticias relacionadas

contador