• No serà necessari desplaçar-se a un punt de validació
  • El client ha de pujar una foto seva i una altra del seu carnet de conduir
ep car2gomadrid
DAIMLER

Els futurs clients de car2go podran registrar-se i validar el seu permís de conduir en el servei de carsharing flexible de forma totalment online i ja no serà necessari desplaçar-se a un punt de validació. El nou procés de registre és més fàcil, ràpid i segur i fa possible que entre el registre i el primer viatge només hi hagi minuts de distància.

L'usuari, després de descarregar l'aplicació de car2go, es registra utilitzant el seu telèfon intel·ligent, puja una foto del seu carnet de conduir i una altra seva i ja ha completat el procés de validació. Ara ja pot agafar el cotxe i conduir fins a la seva destinació. Tot utilitzant només l'aplicació, gràcies a un procés en línia que dura només uns minuts.

A partir d’ara, els futurs clients poden realitzar online tot el procés de registre en la companyia líder mundial en carsharing car2go, directament a través de l'app o del web de la companyia. Això suposa un gran avantatge: després del registre en línia ja no cal anar a un punt car2go o als llocs de validació associats per mostrar el carnet de conduir i el DNI. Això és important perquè car2go només permet utilitzar la seva flota un cop hagi validat el carnet de conduir de l'usuari.

"Volem que el primer contacte que tinguin els nostres clients potencials amb el nostre producte sigui el més fàcil i senzill possible. I ho vam aconseguir amb un procés de registre completament digital, des del principi fins al final", afirma Olivier Reppert, CEO de car2go." El nostre procés de registre en línia permet al client utilitzar un cotxe de car2go en qualsevol circumstància i en pocs minuts", afegeix Reppert.

Funciona així: el registre es realitza a través de l'aplicació o de la pàgina web de car2go. Després d'introduir les dades personals i la informació de pagament, el client ha de pujar una foto seva i una altra del seu carnet de conduir. Després d'una comprovació de seguretat per garantir la conformitat i validesa de les dades, rebrà un correu electrònic que li confirma que la validació s'ha realitzat amb èxit. El client té així dret immediat a llogar un car2go.

El procés de registre en línia està disponible a tot Europa des de mitjans de maig. Ja està disponible també per als clients de car2go a la Xina i els Estats Units. I per a aquells que prefereixen validar el servei de la forma convencional i presencial, els punts car2go seguiran disponibles. car2go ara és capaç de satisfer les diferents demandes dels seus 2,5 milions de clients a tot el món.

contador