ep archivo   iberdrola se impulsa un 3 en bolsa y recupera los 11 euros de la mano de su plan
IBERDROLA - Archivo

El consell d'administració d'Iberdrola ha aprovat aquest dimarts canvis en aquest i nous directius per a les àrees de negocis i xarxes. En concret, Armando Martínez Martínez serà el nou director general de negocis del grup Iberdrola, no conseller, amb efectes des de l'1 de novembre del 2021 i Elena León Muñoz es convertirà en directora del negoci de xarxes, en substitució del senyor Martínez Martínez, del qual dependrà, i amb efectes des de l'1 de novembre del 2021, moment a partir del qual formarà part de l'alta direcció de l'elèctrica.

  • 11,52€
  • -0,82%

Segons ha informat l'empresa mitjançant un comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), durant la sessió celebrada el 26 d'octubre del 2021, l'energètica també va adoptar altres acords.

Anthony Luzzatto Gardner es convertirà en el vicepresident segon del consell d'administració, passant el senyor Juan Manuel González Serna a exercir el càrrec de vicepresident primer. També serà vocal de la Comissió Executiva Delegada.

Ha nomenat la senyora María Ángeles Alcalá Díaz consellera independent, pel procediment de cooptació i a proposta de la comissió de nomenaments, per cobrir la vacant generada per la dimissió del senyor José Walfredo Fernández i pel termini que resta fins que es reuneixi la Junta General d'Accionistes de la Societat. A més, serà vocal de la comissió d'auditoria i supervisió del risc pel termini de quatre anys.

Així mateix, ha requalificat, a proposta de la Comissió de Nomenaments, el senyor Francisco Martínez Córcoles com un altre conseller extern, amb efectes des de l'1 de novembre de 2021.

Finalment, prendrà raó de la dimissió presentada per Samantha Barber, amb efectes al final de la reunió, als seus càrrecs de consellera de la societat i de vocal de les seves comissions executiva delegada i de desenvolupament sostenible. La senyora Barber ha comunicat a Iberdrola que l'únic motiu de la seva dimissió és el proper exercici de compromisos professionals incompatibles amb el càrrec de consellera de la Societat.

Noticias relacionadas

contador