1606147561 gonzalo gort zar caixabank

CaixaBank ha informat aquest divendres que el Consell d'Administració ha acordat proposar a la propera Junta General Ordinària d'Accionistes la distribució d'un dividend en efectiu de 2,68 cèntims bruts per acció, amb càrrec als beneficis de l'exercici 2020, que abonarà durant el segon trimestre.

  • 4,82€
  • 2,77%

L'aprovació d'aquest dividend per la Junta General d'Accionistes, si escau, així com les condicions específiques del seu pagament, que en qualsevol cas estarà subjecte a l'execució de la fusió amb Bankia, es comunicaran oportunament al mercat.

Amb el pagament d'aquest dividend, l'import de la remuneració a l'accionista corresponent a l'exercici 2020 serà equivalent al 15% sobre el resultat consolidat proforma de CaixaBank i Bankia ajustat, en línia amb la recomanació realitzada pel Banc Central Europeu

El dividend serà abonat a totes les accions en circulació en el moment del pagament. Així mateix, s'ha acordat deixar sense vigència la política anterior de dividends i fer pública una nova política en el seu moment adequat després de la fusió prevista amb Bankia, acordada pel nou Consell després de la revisió i aprovació del pressupost de 2021.

Noticias relacionadas

contador