• Rifer és referent a Itàlia en serveis de manteniment d'eix muntat de vagó
ep caf
KARLOS CORBELLA

CAF Miira, la unitat de negoci de CAF dedicada al disseny i fabricació de rodes, eixos, reductors, eixos muntats complets i enganxalls per al vehicle ferroviari, ha adquirit la milanesa Rifer per un import que no ha revelat. Amb aquesta operació l'espanyola reforça la unitat de negoci.

CAF

  • 33,85€
  • 0,89%
La situació de Rifer és estratègica: està situada a prop de la frontera amb Suïssa en un gran node ferroviari i de transport intermodal

Segons ha indicat l'empresa, el seu objectiu és "ampliar i reforçar la seva cartera de serveis", que passarien a ser integrals en lloc de limitar-se al subministrament de producte. A més, amb ella queda posicionada al mercat italià i centreeuropeu a causa de la situació estratègica de Rifer, situada a prop de la frontera amb Suïssa en un gran node ferroviari i de transport intermodal. Així mateix assegura que "posa les bases perquè el Grup CAF entri al negoci de la prestació de serveis de manteniment d'eix muntat a nivell internacional".

Rifer, referent a Itàlia en serveis de manteniment d'eix muntat de vagó, compta amb una plantilla superior a les 60 persones i una facturació anual propera als 10 milions d'euros. Però la seva compra no ha estat l'única operació que ha dut a terme CAF Miira, que també ha adquirit una participació minoritària en Cosmef WM, empresa del mateix grup i grandària que Rifer, dedicada al manteniment pesat de vagó. D'aquesta manera vol "assegurar les sinergies entre ambdues empreses i que el negoci del manteniment de vagons es mantingui en l'òrbita del Grup CAF".

Des del grup recorden que "CAF és posseïdora de la llicència per a l'operació de sistemes de transport ferroviari a Espanya, tant de passatgers com de mercaderies" i que "té interès pel projecte de les autopistes ferroviàries hispanofranceses" sol·licitat recentment pel Ministeri de Foment.

Noticias relacionadas

contador