• Seattle, amb més de 3,2 milions d'habitants en la seva àrea metropolitana, està desenvolupant un nou sistema de tramvies
ep unidadcaf
CAF

L'empresa basca Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles (CAF) ha estat seleccionada pel departament de Transports de la ciutat de Seattle, als EUA, per al subministrament de 10 tramvies de 3 mòduls. Seran 100% de pis baix, de la plataforma de tramvies URBOS, per un import que supera els 50 milions de dòlars.

CAF

  • 31,95€
  • 1,59%
Aquests nous tramvies incorporaran un sistema d'emmagatzematge d'energia a bord

En un comunicat, CAF ha indicat que l'acord inclou, a més, el subministrament de peces de recanvi, eines especials i equips de proves. Així mateix, el departament de Transports de Seattle, Sdot, es reserva el dret de comprar fins a deu vehicles addicionals i els seus corresponents recanvis durant la vigència del Contracte.

La ciutat de Seattle, amb més de 3,2 milions d'habitants en la seva àrea metropolitana, està desenvolupant un nou sistema de tramvies. CAF ha indicat que la nova línia s'unirà les actualment existents de South Lake Union i First Hill Streetcar, creant noves connexions nord-sud a través del centre de la ciutat.

Aquests nous tramvies incorporaran un sistema d'emmagatzematge d'energia a bord (Onboard Energy Storage System), subministrat per CAF Power & Automation, que permetrà la circulació d'aquests vehicles en trams de la xarxa que no disposin de catenària. CAF disposa d'una planta als EUA, situada a la localitat d’Elmira (Nova York) ja que va desenvolupar durant els últims anys un gran nombre de projectes al país.

Entre d’aquests, la companyia ha destacat el subministrament d'unitats de metro per Washington, de trens lleugers per a les ciutats de Sacramento (Califòrnia) i Pittsburgh (Pennsilvània), així com recents contractes d'unitats per al Metro de Houston, i de tramvies per a les ciutats Cincinnati i Kansas City. A més, actualment CAF es troba immersa en la fabricació i subministrament de cotxes de passatgers per a l'operador nord-americà Amtrak, així com tramvies per a les ciutats de Boston i Maryland.

D'altra banda, l'Autoritat de Transports de Kansas City ha rebut l'aprovació per a la compra de dos tramvies addicionals de CAF, que s'unirà als quatre subministrats anteriorment i que estan en servei des del passat any. L'import d'aquesta ampliació és de 10 milions de dòlars. El volum dels projectes desenvolupats per CAF als Estats Units supera la xifra dels 1.800 milions de dòlars.

Noticias relacionadas

contador