ep tranviacaf suministrara a budapest
CAF

CAF (+1%) s'ha adjudicat aquest dimarts un contracte a Oslo (Noruega) en 200 milions de dòlars pel subministrament de 87 tramvies, "amb opció a una possible ampliació d'altres 60 tramvies més", ha anunciat el grup en un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

CAF

  • 31,65€
  • -1,09%

L'adquisició d'aquesta nova flota de vehicles, s'emmarca dins dels plans d'ampliació i modernització de la línia de tramvia que està duent a terme la ciutat, on substituirà les unitats que actualment realitzen el servei", ha anunciat la companyia.

"És el contracte de major volum entre els concursos oberts al mercat de tramvies"

CAF destaca, a més, que "es tracta d'un dels majors contractes de tramvies obtinguts fins a la data per CAF, i el de més volum d'entre els concursos que aquest any estaven oberts al mercat de tramvies".

Aquest nou projecte, "enforteix la cartera de comandes de CAF, i s'uneix als contractes recentment adjudicats durant aquest primer semestre de 2018, com ara el subministrament d'unitats de metro per les ciutats de Nàpols, Barcelona i Amsterdam, tramvies per Luxemburg, Friburg i Lund, així com el subministrament de trens dièsel per a la franquícia Wales and Borders, al Regne Unit, que va ser comunicat fa uns dies, tots ells obtinguts al mercat europeu".

La companyia va anunciar recentment l'adjudicació d'un contracte de Ferrovial a Gal·les, per al subministrament de nous trens i valorat en 500 milions d'euros. Per a això, CAF va anunciar una inversió de 30 milions de lliures en una nova fàbrica al Regne Unit.

Noticias relacionadas

contador