ep trencaf suministrara a gales
CAF

CAF s'ha adjudicat el contracte de disseny i instal·lació del sistema de tracció i control ferroviari en 31 trens que circularan pel metro de Jakarta (Indonèsia), un projecte estimat en 50 milions d'euros, segons ha informat la companyia.

CAF

  • 31,95€
  • 1,59%

Amb aquest contracte, el fabricant ferroviari basc reforça la posició de la seva divisió de sistemes, CAF Power & Automation, al mercat asiàtic, una zona que considera que presenta un destacat creixement per a aquest sector. En virtut de l'actual projecte, els equips subministrats per CAF s'instal·laran als nous trens que posarà en servei el suburbà de Jakarta.

Es dona la circumstància que aquests nous trens també munten en la seva cadena de tracció eixos, rodes i reductores subministrades per altres filial de CAF, la unitat especialitzada en components mecànics Miira.

La filial de sistemes ferroviaris de CAF aconsegueix aquest contracte mentre a l'actualitat ja circulen trens que són els seus subministraments a la Xina i Taiwan i executa altres comandes similars per a vehicles dels metros de Nàpols, Amsterdam, Quito i Brussel·les, tramvies de Luxemburg, Friburg i Newcastle o locomotores d'Itàlia, Bèlgica i Índia.

Noticias relacionadas

contador