ep estacionbplanzarote
CEDIDA - Archivo

BP

4,96£
  • 0,03£
  • 0,59%

BP ha anunciat aquest dilluns que comença la producció de petroli al seu projecte situat al Delta del Nil, a Egipte. Aquesta fita entra dins dels plans de la petroliera britànica per 2019.

El conseller delegat de BP, Bob Dudley, ha assegurat que "és un projecte important que demostra la nostra gran relació amb el govern egipci".

"Amb això en marxa, BP està produint de forma segura 21 nous projectes iniciats durant els tres últims anys, cosa que ens manté alineats amb el nostre objectiu de produir 900.000 barrils de cru diaris per a 2021", ha postil·lat Dudley durant la seva intervenció.

El projecte de BP en aquesta localització es troba actualment en la segona de les seves tres etapes i, la primera, va ser iniciada el 2017. S'espera que la tercera i última fase tingui lloc a finals de 2019. La companyia va pujar al parquet el passat 5 de febrer després de publicar resultats impulsats per un or negre especialment fort.

Concretament, BP va anunciar un benefici net de 12.700 milions de dòlars el 2018 respecte a la xifra projectada pel consens d'analistes: 11.880 milions de dòlars.

"Ha estat un trimestre realment bo i un gran final d'any per a nosaltres", va afirmar llavors Dudley. "Hem doblat els nostres guanys respecte a l'any passat i això és el que volen veure els nostres accionistes", ha recalcat.

Noticias relacionadas

contador