cbpetroleo8 short1

BP

5,25£
  • -0,02£
  • -0,29%

La britànica BP i la italiana Eni han tancat un acord aquest dilluns amb el Ministeri de Petroli i Gas d'Oman per "treballar conjuntament en l'exploració de 3.100 quilòmetres quadrats" dins d'aquest país.

D'aquesta manera, les dues companyies treballaran al costat del Govern d'Oman, amb el qual passaran a negociar els últims detalls de l'acord anunciat a través d'un comunicat.

Bernard Looney, director executiu de BP al sector upstream, ha afirmat que l'acord "seria un aprofundiment addicional de la presència de BP a Oman i esperem seguir explorant i desenvolupant els recursos d'aquest país, en estreta col·laboració amb aquest i Eni".

Per la seva banda, BP ha anat incrementant la seva presència a Oman des de 2007, any en què va signar un acord amb el govern del país per a l'exploració d'una àrea de 2.850 quilòmetres quadrats. A més, el 2016 es van agregar altres 1.000 quilòmetres quadrats a l'acord.

Al seu torn, BP va ser notícia el passat mes de desembre després d’impulsar les seves activitats a Angola en tancar un acord amb Sonangol que li permetia avançar en el desenvolupament en aigües profundes i estendrà la llicència de producció existent.

Noticias relacionadas

contador