berkeley energia
Berkeley Energía
0,21€
  • -0,01€
  • -2,73%

Berkeley està pujant amb força aquest dilluns (+8%) després de reconèixer que ha mantingut recentment un "diàleg constructiu" amb funcionaris de la Conselleria de Transició Ecològica de la Junta de Castella i Lleó i amb el Consell de Seguretat Nuclear (CSN) perquè faciliti la resolució oportuna de les aprovacions pendents necessaris per a l'inici de la construcció de la mina de Salamanca.

La companyia segueix pendent que aquest projecte tiri endavant i qualsevol notícia favorable relacionada amb aquest assumpte es recull amb optimisme i alces en borsa.

Berkeley ha fet aquest últim anunci aprofitant la publicació dels seus resultats trimestrals, els quals ha aprofitat també per recordar que el procés de selecció d'un director general per a la seu oberta a Espanya segueix el seu curs. Tant l'obertura d'una oficina a Madrid, anunciada el juliol, com la selecció de personal "té per objecte reforçar encara més en ferm el compromís de la companyia pel que fa a Espanya", ha dit Berkeley.

Mentre continua el procés de selecció d'un director general, Robert Behets, director no executiu, ha assumit el rol de gerent interí i estarà assistit a Espanya per Francisco Bellón, director general d'operacions de la companyia.

Noticias relacionadas

contador