ep oficinas de berkeley en retortillo
BERKELEY

Berkeley ha anunciat aquest divendres que ha donat "els primers passos" per anul·lar la decisió desfavorable anunciada fa uns dies pel Consell de Seguretat Nuclear (CSN) per a la concessió de l'autorització de construcció de la planta de concentrat d'urani com a instal·lació radioactiva al projecte de la seva mina de Salamanca.

  • 0,21€
  • 0,96%

Berkeley ha presentat un 'Informe de millora' per complementar la sol·licitud inicial feta per la companyia, juntament amb els corresponents arguments que aborden tota les qüestions plantejades pel CSN. Així mateix, ha sol·licitat la seva reavaluació per part de la CSN. L'Informe de millora inclou arguments tècnics que, en opinió de l'empresa, "demostraran clarament que el projecte compleix amb tots els requisits".

Aquest Informe de Millora i la documentació associada s'ha presentat al Ministeri de Transició Ecològica i Repte Demogràfic (MITECO) després de notificar a la companyia que s'ha obert un procés d'audiència en relació amb la decisió del CSN "i oferir als de Berkeley la oportunitat de presentació de la documentació pertinent al MITECO abans del 4 d'agost".

Com ja ha fet en anteriors ocasions, Berkeley ha insistit aquest divendres que "refuta enèrgicament" l'avaluació de CSN. "La companyia continuarà defensant fermament la seva posició en relació amb la decisió adversa del CNS i seguirà informant el mercat sobre qualsevol novetat important que es produeixi", conclou.

El passat 12 de juliol, Berkeley s'enfonsava en borsa després de la decisió del Ple de Consell de Seguretat Nuclear.

Noticias relacionadas

contador