ep archivo   airbus 330 800
AIRBUS - Archivo

Els analistes de Berenberg consideren Airbus una atractiva oportunitat d'inversió en el moment actual, de manera que han reiterat el consell de compra sobre el fabricant d'avions europeu. A més, han elevat el preu objectiu fins a 140 euros per títol des dels anteriors 110 euros per acció.

  • 158,44€
  • -2,79%

"Actualitzem les nostres estimacions d'Airbus per un augment més ràpid en la producció de l'A320", afirmen aquests experts, que estimen un alça addicional del 15% en el benefici per acció (BPA) "si s'arriba al escenari de producció de la companyia de 75 unitats per mes el 2025".

En la seva opinió, "Airbus és l'única acció" dins del sector aeroespacial que no ha assolit una revaloració similar a la resta de noms d'aquest mercat, per la qual cosa la seva cotització "és atractiva des de totes les mesures".

Per Berenberg, la pandèmia de Covid-19 ha impulsat "una reestructuració significativa en tot el sector aeroespacial que augmentarà les oportunitats de valor a llarg termini". I encara que reconeix que les borses ja han descomptat part d'aquesta recuperació, la companyia afegeix que "la demanda de viatges s'està enfortint i les valoracions (en general) no s'han tensionat".

Per anàlisi tècnica, després de superar recentment la resistència dels 104 euros, ara suport, "tot apunta que el valor ha ficat la directa cap a la zona de resistència que té al buit baixista setmanal de finals de febrer de l'any passat en el rang dels 127-129 euros", argumenta JM. Rodríguez, analista de Bolsamanía.

A més, la Unió Europea celebra avui la seva primera cimera amb els Estats Units amb Joe Biden al capdavant de la Casa Blanca. I un dels punts d'atenció serà la negociació sobre alguns litigis comercials que fa anys que es troben sobre la palestra, com els subsidis a Boeing i Airbus.

S'espera que els Estats Units i Europa anunciïn una suspensió d'aranzels per cinc anys en la seva disputa de 17 anys sobre subsidis als avions, cosa que els permetrà centrar-se en l'amenaça que representa la naixent indústria d'avions comercials de la Xina.

Noticias relacionadas

contador