repsol 20191205083314

Berenberg segueix sense confiar massa en Repsol. La casa d'anàlisi alemanya ha reiterat el seu consell de 'mantenir' a la petroliera espanyola encara que li manté també el seu preu objectiu de 16 euros per acció, des dels seus nivells actuals de 12,33 euros. Respecte a les previsions presentades per la companyia, els alemanys creuen que pot acabar pecant de massa optimista.

  • 14,95€
  • -0,66%

Concretament, les projeccions que veu excessivament optimistes són les dels 7.800 milions d'euros d'Ebitda i els 6.700 milions d'euros de flux de caixa operatiu usant com a model els 65 dòlars per barril de Brent.

"Hem notat que aquests objectius podrien ser molt optimistes, particularment en referència al seu negoci de 'Downstream', sempre que la feblesa macro actual persisteixi". Com a resultat, Berenberg rebaixa les previsions d'Ebitda de la companyia fins als 7.700 milions.

De cara a possibles riscos i catalitzadors, Berenberg assenyala la situació productiva a Líbia de la petroliera, a més de l'evolució dels seus marges de refinat. A més, esperen l'actualització de l'estratègia de la companyia, que Repsol facilitarà el pròxim 5 de maig, en la qual hauria de "brindar més detalls sobre el seu gir estratègic per aconseguir l'objectiu de zero emissions al 2050".

Berenberg conclou la seva anàlisi apuntant que "esperem una major feblesa operativa" malgrat que actualment veuen una "valoració atractiva" del títol.

Noticias relacionadas

contador