bayer-serait-pret-a-transiger-pour-8-milliards-de-dollars-sur-le-roundup 20200304151838

Bayer cau més d'un 6% després que la justícia dels EUA hagi qüestionat el seu acord multimilionari amb les víctimes del Roundup de Monsanto. La farmacèutica alemanya va acceptar pagar 11.000 milions de dòlars per tancar els litigis i demandes pendents.

  • 57,60€
  • -0,45%

"La Cort es mostra escèptica pel que fa a la validesa d'aquest acord proposat i està temptada a declinar la moció", ha afirmat en una declaració el jutge Vince Chhabria, del Districte Nord de Califòrnia.

Bayer ha respost a la justícia dels EUA assegurant que "apreciem les preocupacions del jutge sobre l'acord, i ens prendrem molt seriosament l'audiència preliminar per a la seva aprovació que se celebrarà el 24 de juliol".

La companyia ha anunciat recentment l'emissió reeixida de 6.000 milions d'euros en bons amb venciments d'entre 4 i 12 anys. L'alemanya utilitzarà el capital recaptat entre inversors institucionals per atendre les indemnitzacions multimilionàries per les demandes del glifosat.

"La recent confirmació de les nostres sòlides qualificacions creditícies de grau d'inversió va marcar la pauta per a una reeixida emissió de bons", ha destacat el director financer de Bayer, Wolfgang Nickl. "Els nostres nous bons van ser fortament sobresubscrits per una àmplia i diversificada gamma d'inversors, i a un preu per sota de la guia de preus. Això confirma la confiança de què Bayer gaudeix als mercats de capitals", ha afirmat.

Noticias relacionadas

contador