cellnex portada buena2
31,63€
  • 0,56€
  • 1,80%

Barclays segueix sense creure en Cellnex. El banc britànic reitera la seva recomanació de 'neutral' i puja el seu preu objectiu des dels 26 euros als 31 euros, molt per sota, malgrat tot, dels seus nivells actuals, que trobem als 38,91 euros per acció.

Malgrat tot, Barclays aplaudeix la compra de les telecomunicacions d'Arqiva duta a terme per Cellnex perquè "li permetrà convertir-se en un jugador molt important a tots els mercats britànics".

El banc veu precisament al Regne Unit "moltes oportunitats" per Cellnex, malgrat que "el seu creixement orgànic pot ser limitat" per a la cotitzada espanyola. Tornem a Arqiva.

L'acord anunciat per Cellnex suposa l'adquisició de gairebé 7.400 emplaçaments de propietat i els drets de comercialització d'uns 900 emplaçaments més repartits per tot el territori britànic.

Es preveu que el finançament de l'operació resultarà de la combinació d'un crèdit sindicat per 2.000 milions de lliures esterlines i liquiditat disponible.

Addicionalment, i també per donar suport al finançament d'aquesta operació i altres projectes en cartera, Cellnex ha aprovat el llançament d'una ampliació de capital completament assegurada per import de 2.500 milions d'euros.

Des d'un punt de vista tècnic, l'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, destaca que estem davant l'"enèsim màxim històric de tots els temps" registrat per aquest títol. "Des de finals de maig els títols de Cellnex s'estan desplaçant dins d'un impecable canal alcista", postil·la.

Noticias relacionadas

contador