ep archivo   fbrica de grifols a parets del valls barcelona
EUROPA PRESS - Archivo

Barclays rebaixa el preu objectiu de Grifols des dels 28,40 fins als 26,40 euros per acció. I ho fa en anticipar "una desafiant segona meitat de l'any" per la biofarmacèutica catalana a la qual, però, continua dedicant una recomanació de sobreponderar.

  • 8,35€
  • -3,16%
  • 5,96€
  • -3,17%

"Grifols afronta diversos reptes i el tancament de la frontera mexicana per a tothom excepte per a viatges essencials és una pressió afegida", assenyalen els experts de el banc britànic.

Hi té 12 centres, "i s'espera que (el tancament) s'estengui fins al setembre, almenys", alerten des de Barclays al seu últim informe. "Malgrat que aquests centres representen un petit percentatge del total (4% als EUA), recullen més plasma que la mitjana", postil·len.

L'altre gran banc que ha rebaixat Grifols recentment és Deutsche Bank. Aquest dimecres, l'entitat alemanya retallava el preu objectiu de l'empresa des dels 30 fins als 27 euros per acció, però també li mantenia el seu consell de comprar.

"Actualitzem les nostres impressions després dels resultats trimestrals de Grifols, que han estat relativament respectables i convencionals entelats només pels detalls sobre l'acord de GIC", argumentaven llavors els experts de l'entitat.

Noticias relacionadas

contador