ep archivo - grifols y mondragon se alian para desarrollar tecnologia aplicada al sector salud
GRIFOLS - Archivo

Deutsche Bank rebaixa el preu objectiu de Grifols des dels 30 fins als 27 euros amb acció, xifra que segueix anticipant un bon recorregut alcista en títol, que cotitza als 21,12 euros per acció. A més, el banc alemany manté la seva recomanació de comprar a la catalana.

  • 8,39€
  • 3,71%

"Actualitzem les nostres impressions després dels resultats trimestrals de Grifols, que han estat relativament respectables i convencionals entelats només pels detalls sobre l'acord de GIC", argumenten els experts de l'entitat.

"Si bé això no és suficient per inclinar el nostre consell cap al mantenir, les perspectives no són massa favorables i creiem que és una cosa desagradable", reconeix a continuació el banc alemany. "És probable que els vents en contra augmentin més del que s'havia anticipat", suggereix.

Des de l'anàlisi tècnic, J.M. Rodríguez de Bolsamanía assenyalava recentment que "molt ha de pujar Grifols per confirmar figura de volta". "Reconec que esperava molt més d'aquest valor, però el que està clar és que les bones notícies duren el que un caramel a la porta d'un col·legi", postil·la.

"La zona de control de veritat, molt allunyada en aquest moment de la cotització actual, la tenim en els màxims de gener i de juny: el rang dels 25,65-25,95 euros. Els 26 euros en números rodons. És a dir, mentre el títol no superi aquest nivell, no podrem parlar d'un abans i un després en la cotització", conclou.

Noticias relacionadas

contador