moviles-xiaomi
Xiaomi

Movistar ha incorporat al seu catàleg els telèfons intel·ligents de la companyia Xiaomi. D'aquesta manera, a partir de demà Movistar vendrà en exclusiva el Xiaomi Redmi 6 amb capacitat de 64 GB per 179 euros.

Concretament és un dispositiu amb pantalla completa HD+ de 5,45'' que inclou càmera dual de 12+5 megapíxels amb Intel·ligència Artificial, doble SIM i SD i desbloqueig per empremta dactilar, per un preu de 179 euros. Properament, la companyia continuarà incorporant en exclusiva al seu portafolis altres telèfons intel·ligents d'aquesta marca.

Al comunicat, Movistar defineix Xiaomi com la marca amb major creixement a l'últim any al mercat espanyol, i que es caracteritza per oferir productes d'alta qualitat, fabricats amb tecnologia punta accessibles per a totes les butxaques. Movistar compta amb un ampli portafolis i comercialitza totes les marques i models més demandats pels clients.

L'operadora ofereix també la compra de terminals a través de l'app Mi Movistar: les persones que la tinguin instal·lada veuran un nou botó d'oferta de terminals al qual s'accedeix prement la icona de "ofertes per a tu". Una vegada que el client tingui seleccionat el mòbil que vulgui, el procés de compra és molt senzill: s'omplen les dades de la targeta de crèdit a la qual es farà el càrrec i la direcció d'enviament.

Durant l'últim trimestre d'aquest any el lliurament per als dispositius comprats tant mitjançant el web movistar.es com a través de l'app es realitzarà en dues hores a capitals de província.

Els clients de Movistar poden comprar el seu mòbil i pagar-ho en 3, 12, 24, 30 o fins i tot 36 mesos. Per a aquells clients d'iPhone existeix el servei Siempre Nuevo, que assegura el valor de recompra passats 12, 18 o 24 mesos de manera que els clients d'Apple poden anar renovant el seu terminal segons les seves preferències: cada any, any i mig o dos anys.

Una altra de les possibilitats amb què compten els clients de Movistar és el servei Renova i Recicla, amb el qual els usuaris poden lliurar el seu antic telèfon intel·ligent com a part del pagament del nou. Així mateix, la major part de les botigues compten amb una àmplia exposició dels últims models Android i iPhone al mercat perquè el client pugui veure'ls i provar-los abans de la compra.

A més, des de febrer d'aquest any l'operadora adapta els preus dels terminals amb una periodicitat setmanal per assegurar els millors preus del mercat.

Noticias relacionadas

contador