ep archivo   camion de logista
LOGISTA - Archivo

Els estrategs de Barclays han iniciat la cobertura dels títols de Logista. Ho han fet atorgant al valor una recomanació de sobreponderar, i és que creuen que la companyia es beneficiarà dels canvis que s'estan produint a la indústria del tabac.

  • 26,48€
  • -0,60%

En concret, els analistes del banc britànic atorguen un preu objectiu de 25 euros a les accions de Logista, molt per sobre del preu actual de cotització (al voltant dels 21 euros). A més, estimen que aquest any aconseguirà un benefici per acció d'1,75 euros, mentre que per al següent exercici estima que aquesta magnitud se situarà als 2,15 euros.

Com diu Barclays, "la indústria del tabac està evolucionant i es troba en una fase de contínua innovació tecnològica anunciada pel Heat-Not-Burn (HNB) i les cigarretes electròniques". Davant d'aquest panorama, i com que Logista és el distribuïdor líder de productes de tabac a Espanya, els experts del banc apunten que la companyia "és un beneficiari clau d'aquest canvi cap als HNB, i la seva infraestructura de distribució integral la deixa ben posicionada per captar aquest creixement”.

"Esperem que els acords recents impulsin una acceleració en el creixement de les vendes i l'EBIT, i juntament amb l'augment dels ingressos per interessos, això es tradueix en un creixement del BPA del 10% durant els propers tres anys, segons les nostres estimacions", apunten també aquests analistes

De fet, remarquen que amb un PER de 9 vegades a l'any fiscal 23 i una rendibilitat per dividend estimada del 8%, “les accions semblen barates en comparació amb la història”. Per això han decidit iniciar la cobertura de Logista amb una qualificació de sobreponderar i un preu objectiu de 25 euros, que ofereix un potencial de pujada del 21%.

Noticias relacionadas

contador