ep operarigrifols
EUROPA PRESS - Archivo
8,60€
  • 0,37€
  • 4,52%

Barclays manté la seva aposta inversora per Grifols. El banc britànic reitera la seva recomanació sobre la farmacèutica espanyola ('sobreponderar' i preu objectiu de 29 euros per acció), a més de veure el sector com "una alternativa defensiva davant la volatilitat i incertesa de 2019".

L'entitat financera assegura que el sector farmacèutic europeu s'enfronta a "pocs vents en contra" i afirma que "el 2019 pot ser un altre any carregat de catalitzadors" per als seus valors.

A més, Barclays destaca que el sector en què s'enquadra Grifols té avantatge sobre el de les companyies de serveis públics i el tabac, per citar alguns exemples, ja que aquests últims s'enfronten a certa incertesa reguladora i, a més, les seves tendències de consum s'han suavitzat recentment.

Per la seva banda, Grifols ha estat notícia recentment després d’oferir-se com a broker d'un patrocini rotatori al FC Barcelona. L'acord en qüestió s'executaria mitjançant la companyia Scranton Enterprises. El Club comptava amb ingressar uns 200 milions d'euros en virtut d'aquest acord que, en materialitzar-se, no implicaria que el nou estadi blaugrana rebés el nom de la multinacional.

En canvi, Grifols actuaria com a intermediari durant les dues dècades de l'acord amb altres empreses que sí que podrien adquirir els drets de denominació (naming rights) de l'estadi.

Noticias relacionadas

contador