ep faes farma 20200729183109
FAES FARMA - Archivo
3,37€
  • 0,05€
  • 1,36%

Els experts de Bankinter han retallat el preu objectiu de Faes Farma fins als 4,10 euros des dels 4,40 euros al mateix temps que mantenen el consell de 'neutral'. El banc ha pres aquesta decisió després que la companyia presentés aquest dilluns, durant la reunió anual amb analista, unes guies "lleugerament per sota de les nostres estimacions".

"Com a conseqüència, retallem el nostre preu objectiu i mantenim la nostra recomanació. La nostra estratègia s'enfoca cap a valors de creixement en detriment dels 'value', això és desfavorable per a títols com Faes", expliquen.

A la presentació amb analistes Faes va descriure aquest any 2021 com de transició i va anunciar que preveu que el creixement de vendes es desacceleri a un dígit (TAAC últims cinc anys: +13%) i un creixement de l'EBITDA d'entre el 2% i el 7% (TAAC: +18%).

El principal factor advers és l'evolució de Bilastina, els estocs del qual augmentaran el canal de vendes. El preu de venda del Japó (un dels seus principals mercats) cau i s'espera que els ingressos associats a les llicències també es redueixin el 2021, precisa el banc taronja. A més, s'alenteixen les vendes del segment salut, cosa comú al sector, afegeix Bankinter.

Després de les estimacions ofertes per Faes, Bankinter ha revisat a la baixa les seves pròpies previsions de 2021 per ajustar-se a aquestes guies, amb un creixement esperat de vendes del 7,1% i del 7,6% per a l'EBITDA.

Noticias relacionadas

contador