ep faes farma 20200729183109
FAES FARMA - Archivo

Faes Farma es dispara un 10% després del seu històric rècord de beneficis en plena crisi del coronavirus. La companyia ha publicat els seus resultats trimestrals al tancament del mercat d'aquest dimecres, segons els quals ha guanyat un 25% més durant aquest semestre.

  • 3,39€
  • 0,15%

Des de la farmacèutica han registrat unes vendes reforçades per la integració de BCN Medical, operació tancada a l'octubre, a més d'acords relacionats amb llicències com el de la bilastina.

A nivell de patrimoni, Faes assenyala al seu increment de liquiditat i fons propis que li han donat la llibertat necessària per pagar un dividend flexible al gener. A més, destaca que el seu Fons de Maniobra ha batut la marca dels 191 milions respecte als 150 milions de l'any anterior.

Faes ha registrat a més un Ebitda de 67 milions, un 31,5% més que en el mateix període de l'any anterior. Des del grup reconeixen que l'àrea de negoci que s'ha vist més afectat pel virus és la de consum, que a penes ha facturat 5 milions d'euros pel confinament.

Noticias relacionadas

contador