ep turbina de 14 mw de siemens gamesa
SIEMENS GAMESA - Archivo
34,12€
  • -0,12€
  • -0,35%

Els analistes de Bankinter han revisat a l'alça el preu objectiu de Siemens Gamesa, fins a situar-lo als 24,4 euros per acció enfront dels 18,4 euros d'abans. No obstant això, la valoració encara es troba per sota dels preus als quals cotitza actualment la companyia. A més, mantenen la seva recomanació de 'vendre' i aconsellen esperar retallades en el valor per entrar-hi, cap a nivells dels 21 euros.

"Considerem que els múltiples actuals amb un PER ajustat de 74x el 2021, 31x el 2022 i 26x el 2023, descompten un escenari de creixement elevat a mitjà termini, cosa que dona poc marge a retards en projectes o increment de la competència a llarg termini", expliquen.

Assenyalen que Siemens Gamesa acumula una revaloració del 75,2% a l'any, ja que el valor ha actuat com a refugi davant la millora en les sòlides perspectives sectorials a mitjà i llarg termini per a les instal·lacions eòliques (especialment en mar oberta, on és líder), davant d'un entorn econòmic global d'elevada incertesa i malgrat una visibilitat en els seus marges limitada, dins d'un procés de reestructuració encara en curs.

L'exercici 2021 (iniciat l'octubre) tornarà a ser un any de transició cap a la recuperació de la rendibilitat del negoci de terra ferma, els problemes del qual van donar lloc a tres avís de revisió de resultats (profit warning) durant l'exercici 2020, destaquen, alhora que esperen que per 2021, la companyia anticipi costos de reestructuració d'uns 300 milions d'euros. També estimen pèrdues de 124 milions d'euros per 2021 i un marge EBIT ajustat del 4%.

Noticias relacionadas

contador