ep la planta que la multinacional siemens gamesa tiene en as somozas a coruna
EUROPA PRESS - Archivo

Siemens Gamesa Renewable Energy ha anunciat aquest dimecres que Marc Becker ocuparà el càrrec de CEO de la unitat de negoci Offshore a partir de febrer. L'executiu alemany ja va exercir com a director general per a Alemanya i director de Vendes i Execució de Projectes Offshore de la companyia, abans de deixar-la a principis de 2020.

  • 18,05€
  • 0,00%

Becker, que ocuparà aquest lloc per reemplaçar de manera permanent Andreas Nauen després de ser nomenat CEO de la companyia al juny, estarà basat a Hamburg i començarà l'1 de febrer. Pierre Bauer continuarà mentrestant com a CEO interí.

La companyia recorda que en el seu últim càrrec, i prèviament com a director d'Operacions de Siemens Wind Power, Becker va jugar un paper clau en el desenvolupament del lideratge de Siemens Gamesa en el creixent segment Offshore.

Becker s'unirà a l'equip directiu nomenat durant la segona meitat de 2020. Lars Bondo Krogsgaard, ex CEO de Nordex Acciona i co-CEO de MHI Vestas es va unir com a CEO d'Onshore a principis de novembre. Juan Gutiérrez va assumir el càrrec de CEO de la unitat de Serveis a l'agost. Beatriz Puente s'unirà com a directora financera l'1 de desembre des de NH Hotels, on ha exercit com a directora general Economicofinancera des de 2015.

"Estic encantat que Marc torni a la companyia per dirigir el negoci Offshore. La seva irreprotxable trajectòria, experiència, coneixements i els seus contactes dins de la indústria són els adequats per liderar el nostre futur creixement en aquesta àrea crítica", ha dit el CEO de Siemens Gamesa, Andreas Nauen, afegint que, "amb la incorporació de Marc completarem un equip fort i revitalitzat per a liderar el canvi de rumb que proporcionarà creixement sostenible a llarg termini i rendibilitat a Siemens Gamesa".

Per part seva, Becker ha destacat que "Siemens Gamesa és el líder indiscutible de la indústria eòlica marina i estic desitjant tornar a la companyia i treballar per a ampliar aquest lideratge". "Existeix un enorme potencial perquè l'energia eòlica marina lideri la lluita contra el canvi climàtic i amb el talentós equip de Siemens Gamesa, així com amb la millor tecnologia del sector, estem ben posicionats per a exercir un paper de lideratge".

Noticias relacionadas

contador