ep archivo   el presidente ejecutivo de fluidra eloi planes en una imagen de archivo
FLUIDRA - CARLOS GARRALAGA - Archivo

Bankinter reitera aquest divendres el consell de comprar per a Fluidra. El banc reconeix que “l'entorn no acompanya”, però afegeix que “els fonamentals són sòlids”. Tot i així, retalla de manera cridanera el preu objectiu, fins als 30,5 euros des dels 42,7 euros previs. El valor cotitza actualment als 24,9 euros.

  • 21,92€
  • 0,09%

Aquesta rebaixa en el preu es deu a l'augment de la prima de risc de mercat i la creixent pressió en marges.

"L'entorn de mercat no acompanya, amb una rotació cap a sectors 'value' i un encariment de les primeres matèries a causa de la situació geopolítica", expliquen des de l'entitat.

Tot i així, el banc considera que el model de negoci és atractiu per diversos motius. En primer lloc, destaca la generació de caixa recurrent mitjançant el manteniment i la millora del parc de piscines. En segon lloc, l'increment del tiquet mitjà. I, en tercer lloc, la capacitat financera per créixer inorgànicament (via adquisicions) en un sector fragmentat.

Pel que fa als resultats que va presentar la companyia el 28 de febrer passat (va guanyar 252 milions el 2021, un 162% més), Bankinter reconeix que són bons, però que estan desvirtuats en el context actual. Sobre la guidance, la companyia apunta un altre any sòlid. Tot i això, aquests analistes adverteixen que "defensar els marges en aquest entorn no és fàcil".

Cal destacar que Fluidra figura al llistat d'empreses espanyoles amb presència a Rússia i Ucraïna, segons els registres de l'Institut Espanyol de Comerç Exterior (ICEX).

Noticias relacionadas

contador