ep una mujer con mascarilla espera con un perro frente a una sucursal de bankia
Óscar Cañas - Europa Press

Citi manté la seva aposta per Bankia. El banc d'inversió nord-americà n'ha reiterat el consell de 'comprar' i el preu objectiu, de 1,35 euros, per a la cotitzada espanyola. Ho fa al seu últim informe, en què analitza el valor després de publicar els seus resultats trimestrals.

  • 1,78€
  • 2,65%

"Després dels seus comptes, revisem el nostre BPA estimat per a 2020 en un -30% davant la perspectiva d'uns menors ingressos nets per interessos i de pèrdues més importants del que es preveia, pels crèdits atorgats", apunta Citi.

Amb tot, l'entitat creu que aquest últim aspecte es veurà compensat per "comissions més altes". Al seu torn, per al període que va de 2021 a 2023, el banc revisa les seves estimacions de Bankia, en un +22%, +15% i +10%, respectivament.

I ho fa per la perspectiva d'uns ingressos nets més alts per interessos, especialment el 2021 (no tant el 2023), a més de les majors comissions i els menors costos que haurà d'afrontar l'entitat financera espanyola. Des d'un aspecte tècnic, l'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, recorda que Bankia es troba "en caiguda lliure absoluta".

"De fet, durant les fortes tendències baixistes és on tenim els rebots (fases de reacció) més violents, sense que per això canviï gens la que és fase correctiva de fons o primària", postil·la Rodríguez.

Noticias relacionadas

contador