bancos logos

Els títols de les dues entitats financeres van caure amb força dijous i divendres, anul·lant pràcticament tot el que havien guanyat durant la primera part de la setmana.

  • 1,69€
  • 3,27%
  • 1,78€
  • 2,65%
Análisis Técnico

Alguns inversors posen la mà al foc després de les importants caigudes del dijous i del divendres a Sabadell i Bankia, i obliden quant van arribar a pujar des del dilluns fins al dimecres. Però no ens enganyem, el sector financer està fet un desastre, tant a nivell nacional com a Europa. I en el cas que ens ocupa, estem parlant de dos valors en caiguda lliure absoluta, amb les implicacions baixistes que això sempre té, rebots a part, per als preus. De fet, durant les fortes tendències baixistes és on tenim els rebots (fases de reacció) més violents, sense que això afecti gens ni mica la fase correctiva de fons o primària.

I això és el que vam poder veure la setmana passada: una primera part de forta recuperació i un clar enfonsament, l'enèsim, a la recta final, i tot, sense deixar de ser impecablement baixistes de fons. L'únic suport que presenta Bankia en aquest moment són els mínims històrics de 0,7198 euros i, com a resistència més immediata, els màxims de la setmana passada de 0,9170 euros.

bkia010620
Gráfico semanal de Bankia

Mentre que en el cas del Sabadell, el suport homòleg són els 0,2501 euros i la resistència els 0,3373 euros.

sabadell010620
Gráfico semanal de Banco Sabadell

Noticias relacionadas

contador