ep sede de mediaset espana
MEDIASET - Archivo
2,89€
  • -0,13€
  • -4,24%

Bank of America segueix sense creure en el potencial de Mediaset. L'entitat nord-americana reitera el consell d''infraponderar' i un preu objectiu d'1,70 euros, és a dir, li preveu caigudes de fins a un 37,3% des dels seus nivells actuals de cotització.

El banc nord-americà es refereix al seu informe com Mediaset ha elevat la seva participació en ProSieben en un 5%, la qual cosa "té poc sentit estratègic".

Per què? A BofAML li costa "identificar sinergies clares en aquesta operació" i, a més, "afegeix estrès a un balanç ja de per si en clars problemes com el de Mediaset".

L'entitat dels EUA continua assegurant que veu la companyia com "l'empresa europea del sector més vulnerable per la poca diversificació dels seus ingressos i els seus baixos marges".

Mediaset, malgrat tot, treia pit després d'aquesta operació. "Aquesta transacció confirma el compromís de Mediaset d'invertir en el futur del desenvolupament de la televisió en obert a Europa i d'augmentar el potencial de creixement a Alemanya, el mercat de mitjans de comunicació més gran d'Europa", afirmava la companyia.

"Aquesta adquisició constitueix un nou pas en l'objectiu de construir una cartera d'inversions paneuropea amb accés als principals mercats", va afegir Mediaset. El passat mes de juny, Mediaset va anunciar la creació de MediaForEurope (MFE), amb participacions en els grups de mitjans de comunicació líders a Europa.

Noticias relacionadas

contador