• Isabel Moreno ha estat nomenada nou membre del Comité de Direcció
  • Carmen Riveras també passa a formar part del Comité de Direcció
Banco Popular portada

Canvis importants a la direcció de Banco Popular. El fins ara director general de Riscos, José María Sagardoy, abandona l'entitat i és substituït per Isabel Moreno, fins ara directora de l'Oficina de Gestió del Risc. Les accions de Popular pugen lleugerament un 0,3%, fins a 1,01 euros.

  • 0,32€
  • 0,00%

A més, Isabel Moreno ha estat nomenada nou membre del Comitè de direcció. Moreno era fins ara directora de l'Àrea d'Informació Corporativa i Anàlisi, oficina que passa a dependre directament del conseller delegat, Pedro Larena.

"El fins ara director general de Riscos, José María Sagardoy, es desvincula de l'entitat, per la qual cosa el substitueix Carmen Riveras, que també entra a formar part del Comitè de direcció. Ambdues, al seu torn, han estat nomenades sotsdirectores generals de l'entitat", explica Banc Popular en nota de premsa, sense detallar les raons per les quals Sagardoy ha abandonat l'entitat.

Isabel Moreno, de 42 anys, porta vint anys lligada al sector financer. Va començar la seva carrera en 1996 a l'Àrea d'Auditoria d'Arthur Andersen i més tard va treballar en Management Solutions i a Barclays, com a responsable d'Informació de Gestió i Control de Costos. El 2011 va ingressar en Popular com a directora de l'Oficina d'Informació de Gestió, per a un any després ser nomenada directora del Centre Corporatiu d'Informació. Des de novembre de 2015 ocupa la Direcció de l'Oficina d'Informació Corporativa i Anàlisi, de qui depèn el Centre Corporatiu d'Informació i Planificació, explica el banc.

Per la seva banda, Carmen Riveras, de 49 anys d'edat, és llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials i Master en Administració d'empreses i compta amb una trajectòria de 24 anys en Popular, on va començar la seva carrera en sucursals de la Xarxa Comercial i en diverses Direccions Regionals. En 2001 es va incorporar a Banco Popular-i com a directora d'Inversions i quatre anys més tard va ser nomenada directora de Zona en la Direcció general de Riscos de Popular. En 2010 va començar a dirigir l'Oficina de Recerca Operativa i tres anys més tard, la Direcció de Riscos de Negoci Especialitzat. Posteriorment va estar al capdavant de la Direcció de Negoci Especialitzat i des de juny de 2015, era directora de l'Oficina de Gestió del Risc.

Noticias relacionadas

contador