• José Manuel Arcenegui i Ángel Martínez, nous directors generals
  • El banc crea un consell assessor al País Basc de cara a augmentar la seva vinculació amb aquest territori
banca march

El volum de negoci del banc espanyol de propietat familiar Banca March va registrar un augment al seu volum de negoci de 1.612 milions d'euros durant 2017, representant un creixement de 12,3% respecte a l'any anterior. D'aquesta manera, el banc tanca el primer any del seu 'Pla Estratègic 2017-2019' amb un resultat rècord.

L'augment més significatiu es va registrar en actius fora de balanç amb un creixement del 16,6%, mentre que el nombre de clients va pujar una dècima més fins al 16,7%. El resultat es troba en línia amb els objectius del pla, que persegueix increments del 50% fins al 2019 en recursos fora de balanç, ingressos per la prestació de serveis, i clients de Banca Privada i Patrimonial.

Pel que fa a la seva estructura directiva, el banc va nomenar José Manuel Arcenegui i Ángel Martínez com a nous directors generals. A ells, es van sumar altres cinc nous nomenaments a la direcció de Banca March, amb canvis a la direcció adjunta i la subdirecció.

HI HAURÀ UN CONSELL ASSESSOR AL PAÍS BASC

Després de la compra de Consulnor per 38 milions d'euros que va causar l'escapada de l'entitat basca de set directius tant a Sant Sebastià com a Bilbao, Banca March ha creat un consell assessor a la zona amb funcions de caràcter representatiu i de seguiment de l'activitat financera, tractant de reforçar l'arrelament de l'entitat amb el territori.

El consell estarà compost per Juan March, president de Banca March, Jose Luis Acea, conseller delegat de Banca March i Jorge Bergareche, expresident i conseller delegat de Consulnor, entre d'altres. Els membres de l'òrgan consultiu basc tindran un mandat de quatre anys, podent ser reelegits al final d'aquest període.

Noticias relacionadas

contador