ep edificio banca march
BANCA MARCH

Banca March ha tancat amb èxit la plena integració a la seva estructura de la companyia de gestió de patrimonis Consulnor, un cop complerts tots els tràmits reguladors i jurídics, segons ha informat en un comunicat.

Banca March culmina d'aquesta manera la seva aposta de creixement al País Basc i la Rioja, iniciada el 2012 amb l'adquisició d'una participació majoritària en Consulnor, que s'ha incrementat fins arribar al 100% aquest any. Des de l'entrada de Banca March en el capital de Consulnor, el volum de negoci a la seva àrea d'influència -País Basc i La Rioja- s'ha més que duplicat, fins a superar els 2.000 milions d'euros.

Després de la plena integració de la companyia basca, Banca March durà a terme una reestructuració de l'organització del negoci i l'estructura directiva al País Basc i La Rioja, així com un reforç dels equips de Consulnor, per tal de millorar encara més la qualitat del servei dels clients de les dues zones geogràfiques.

"Amb aquesta operació, Banca March reforça la presència de la seva marca i reorganitza el negoci i la seva adreça, com correspon al ferm compromís de seguir creixent al País Basc i La Rioja, mercats clau per a l'entitat, on el nostre model de negoci, basat en el llarg termini, la prudència i el creixent conjunt d'empleats, accionistes i clients, així com la nostra orientació específica cap a l'empresa familiar i la família empresària, tenen especial ressonància", ha comentat sobre això el conseller delegat de Banca March, José Luis Acea.

La plena integració, a més, permet als clients de Consulnor accedir a tota l'oferta de serveis i productes especialitzats de Banca March en Banca Privada i Patrimonial i Assessorament a Empreses.

Noticias relacionadas

contador