dl banco sabadell tsb bank uk shop sign
Sharecast photo / Josh White

Banc Sabadell ha rebutjat una "oferta no sol·licitada" del banc minorista britànic Co-operative Bank pel 100% del capital de TSB, la filial al Regne Unit de l'entitat que presideix Josep Oliu. L'oferta, segons la cadena televisiva Sky News supera els 1.000 milions de lliures -al voltant de 1.200 milions d'euros-.

  • 1,47€
  • -2,10%

El Sabadell va confirmar en un comunicat que havia rebut una carta de Co-operative Bank en la qual s'exposava una proposta d'oferta per TSB.

No obstant això, el banc espanyol va dir que el seu consell d'administració havia respost oficialment al banc Co-operatiu que "aquesta no és una transacció que desitgem explorar en aquest moment, com hem expressat públicament anteriorment".

L'oferta rebuda i el fet que Sabadell no vulgui vendre han estat interpretats pel mercat com un senyal de fortalesa per part del banc dirigit per César González-Bueno.

Per anàlisi tècnica, després de les caigudes dels últims dies en els títols de Sabadell, que encaixen absolutament dins dels paràmetres normals, José María Rodríguez, analista de Bolsamanía, comenta que "el normal és que tracti de reestructurar-se de nou a l'alça, amb un primer objectiu als màxims de finals de febrer de 2020 als 0,8734 euros (nivells prepandemia) i per sobre i de més rellevància tenim els màxims de desembre de 2019 als 1,06 euros".

Noticias relacionadas

contador