ep archivo   banc sabadell arxiu
BANCO SABADELL - Archivo

Les caigudes dels últims dies en els títols de Sabadell encaixen absolutament dins dels paràmetres normals. És més, es diria que es tracta d'un 'retrocés temporal' a l'antiga directriu a la baixa. Abans resistència i ara suport.

  • 1,80€
  • 3,37%
Análisis Técnico
S1
0.50
S2
0.7434
R1
0.8734
R2
0.8734
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Un retrocés temporal és un moviment per part del preu on aquest corregeix per comprovar la fortalesa del qual és el nou nivell de suport, abans resistència, que s'ha superat recentment a l'alça. De manera que, un cop el preu cau i es demostra que no pot amb el nou suport, aquest sol reestructurar-se de nou a l'alça. En resum, es pot dir que una retirada temporal és un rebot per després caure, mentre que un retrocés temporal consisteix a corregir per després continuar pujant.

I això és el que a priori sembla voler dibuixar Sabadell. Un suport a l'antiga i important resistència que al seu dia presentava a la recta directriu baixista que unia els màxims decreixents des de principis de 2018. I ara des d'aquí el normal és que tracti de reestructurar-se de nou a l'alça, amb un primer objectiu en els màxims de finals de febrer de 2020 als 0,8734 euros (nivells prepandemia) i per sobre i de més rellevància tenim els màxims de desembre de 2019 als 1,06 euros.

Noticias relacionadas

contador