ep archivo   banc sabadell arxiu
BANCO SABADELL - Archivo

Els analistes de Morgan Stanley han retallat el seu consell sobre Banc Sabadell fins a infraponderar des de mantenir, en considerar que el seu ral·li borsari ha anat massa lluny.

  • 1,86€
  • 3,56%

Les accions de Sabadell acumulen una revaloració del 107% l'any, ja que els inversors han acollit de forma positiva l'important procés de reestructuració que està duent a terme l'entitat, sota el lideratge del nou conseller delegat, César González- Bueno.

"És hora de fer una pausa", han explicat des del banc d'inversió nord-americà, després de valorar els títols de Sabadell en 0,67 euros per acció, més d'un 5% per sota del seu valor actual de mercat. En la seva opinió, les expectatives del mercat sobre els seus resultats "són massa altes", tot i que l'estratègia del banc va a la direcció correcta.

Sobre el procés per reduir costos a Espanya, l'entitat es troba negociant amb els sindicats un nou expedient de regulació d'ocupació, que suposarà la sortida de 1.605 treballadors, encara que els sindicats han convocat vagues perquè la xifra es rebaixi fins als 1.300 treballadors.

Per anàlisi tècnica, "correccions puntuals a part (fases de reacció), el valor ja no té resistències realment importants fins als màxims prepandemia, els màxims de finals de 2019/principis de 2020 als 1,06 euros", explica José María Rodríguez, analista de Bolsamanía.

"Cosa que significaria", afegeix aquest expert, "restar en la seva totalitat l'últim gran impuls correctiu. Cap a aquí és on hauria d'acabar dirigint-se el valor, amb les seves correccions contra tendència, és clar".

Noticias relacionadas

contador