• La Socimi ha estat assesorada per EY en la parte legal i per CBRE en la part tècnica i comercial
  • Aquesta adquisició eleva el valor dels actius de la companyia fins als 1.230 milions
AXIARE

Axiare Patrimonio ha adquirit al carrer Almagro de Madrid un edifici, rehabilitat el 2012, per 124 milions d'euros, que compta amb 15.094 metres quadrats de superfície bruta alquilable i un pàrkig amb 201 places d'aparcament, segons ha informat la companyia aquest dilluns a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 17,96€
  • 1,81%

La inversió s'ha fet a través d'una operació corporativa amb l'adquisició de la companyia que tenia l'immoble i la compra del préstec hipotecari. Aquest immoble forma part del 'pipeline' anunciat per Axiare Patrimonio el passat 15 de novembre, en línia amb l'estratègia de la Companyia d'adquirir actius amb potencial de revaloració.

La Socimi, assessorada per EY en la part legal i per CBRE en la part tècnica i comercial, marca una fita important en la consolidació de la cartera, que suma ja més d'1.200 milions d'euros en actius immobiliaris, dels quals un 71 per cent són immobles d'oficines i prop d'un 50% se situen en CBD. A més, l'edifici compta amb plantes d'aproximadament 1.700 m².

Aquesta adquisició eleva el valor dels actius d'Axiare Patrimonio fins als 1.230 milions d'euros

“Aquesta compra consolida la nostra cartera d'oficines, on el CBD representa el 50%. L'edifici és un dels millors de Madrid, compta amb unes qualitats excepcionals i una ubicació immillorable sent un edifici recentment reformat”, afirma Luis López d'Herrera-Oria, conseller delegat de Axiare Patrimonio, qui afegeix que aquesta operació és la tercera en amb prou feines tres setmanes.

Aquesta adquisició eleva el valor dels actius de Axiare Patrimonio fins als 1.230 milions d'euros i el total invertit en 2016 aconsegueix els 275 milions d'euros. Un 71% de la cartera correspon a immobles d'oficines; un 18% a centres logístics i un 11% a mitjanes comercials.

24 CONTRACTES DE LLOGUER SIGNATS

Axiare Patrimonio ha signat 24 contractes de lloguer en el que va d'any que sumen una superfície bruta alquilable (SBA) de més de 100.000 metres quadrats. La companyia afegirà altres 11.000 metres quadrats nous signats en lloguer o amb una oferta en ferma per tancar el contracte.

A més, la companyia compta amb 67 milions d'euros per a projectes de millora i reposicionamiento d'actius, amb l'objectiu de crear els millors edificis de cada àrea d'influència.

La companyia cotitza amb pujades entorn del mig punt percentual en la sessió d'aquest dilluns.

Noticias relacionadas