ep aerogeneradores de audax renovables
AUDAX RENOVABLES - Archivo

Audax Renovables ha signat un acord estratègic amb Shell Energy Europe Limited per proveir-lo d'electricitat i gas a Espanya durant un període inicial de cinc anys. La companyia espanyola explica en una nota que gràcies a això s'assegura "un subministrament d'electricitat i gas competitiu", fet que suposa "un avantatge estratègic per a un creixement sostenible i rendible".

  • 1,78€
  • 1,48%

L'acord Market Access aconseguit per les dues empreses assegura un millor accés per a Audax a posicions de futur que acudint directament al mercat majorista, i millorarà de forma immediata la seva posició de caixa, alhora que impulsarà la seva competitivitat al mercat per oferir productes diferencials als clients.

Així ho assegura la pròpia empresa d'energia renovable en una nota, en què destaca que l'acord estratègic aconseguit amb Shell no només millora la seva competitivitat al mercat espanyol, sinó que "suposa també un nou impuls per a la consecució dels objectius" del seu pla estratègic basat en la integració vertical de les activitats de generació i comercialització i en una sòlida posició financera.

Per a José Elías, president del grup Audax, "aquesta aliança demostra el ferm compromís que la companyia manté amb els seus clients i accionistes per garantir un subministrament eficient de l'energia optimitzant la nostra gestió amb una meditada estratègia de control de costos i interessants oportunitats de creixement".

"L'operació, que té un efecte immediat en la nostra posició de tresoreria, ens brindarà alhora més avantatge competitiu en una conjuntura de mercat complexa i ens permetrà créixer de manera sostinguda sense preocupar-nos de les oscil·lacions de preu del mercat", ha dit.

Audax, que va tancar el tercer trimestre del 2022 amb més de 396.000 punts de subministrament, reforça així els seus plans de creixement a Espanya, situant-se en bona posició per augmentar la seva cartera de clients durant el proper exercici.

Per al desenvolupament de l'operació, la companyia ha comptat amb l'assessorament de les empreses Garrigues i Alantra.

Noticias relacionadas

contador