ep aerogeneradors daudax renovables
AUDAX RENOVABLES - Archivo

El benefici de l'energètica Audax va caure un 10,9% durant el primer trimestre de l'any, fins als 1,4 milions des dels 1,6 milions del mateix període de l'any passat.

  • 1,80€
  • 1,69%

Els ingressos de les operacions s'han situat en 234 milions d'euros (-19%), mentre que el marge brut s'ha incrementat un 3,2%. A causa de la situació creada per la pandèmia de Covid-19, la companyia ha explicat que ha registrat, de manera anticipada i prudent, una provisió per import de 3,26 milions d'euros, per fer front a possibles conseqüències derivades d'aquesta. Així doncs, l'EBITDA s'ha situat en 12 milions d'euros, amb una caiguda del 15,2% comparat amb el mateix període de l'any passat.

Audax ha precisat que aquests resultats queden influenciats tant per l'evolució dels mercats en els quals opera el grup, com per les mesures que s'han adoptat en relació amb les previsions de futur per mitigar l'impacte potencial del virus, limitant-se aquest impacte durant el primer trimestre fonamentalment en la demanda de llum i gas.

A efectes comparatius, sense tenir en compte l'efecte Covid-19 i les desinversions de les plantes de generació en l'exercici 2019, l'EBITDA s'hauria situat en 20,6 milions d'euros, un 43% superior al primer trimestre de l'any anterior, i el resultat net en 6,8 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador