atresmedia mediaset portada5

La CNMC (Comissió Nacional de Mercats i Competència) ha obert un expedient sancionador a Atresmedia i Mediaset per l'emissió dels resums de LaLiga.

Així ho ha anunciat l'òrgan supervisor a través d'un comunicat. En aquest, la CNMC investiga si totes dues empreses s'han excedit en la durada de l'emissió d'imatges gratuïtes determinada per a aquests resums de trobades de lliga.

Concretament, les limitacions establertes en aquestes ocasions són de 90 segons per partit, dues emissions i un període de 24 hores de caducitat d'aquestes imatges per a la seva emissió.

D'haver-ho fet, ambdues atemptarien contra l'article 58.5 de la Llei General de Comunicació Audiovisual. Aquestes infraccions comportarien una multa de 100.001 euros i 500.000 euros per a totes dues companyies.

Amb tot, la recerca oberta per aquest organisme es prolongarà durant els tres pròxims mesos.

De moment, la cotització d'ambdues no s'ha ressentit en el parquet i tant Mediaset com Atresmedia cotitzen amb pujades del 0,3% i el 0,9%, respectivament.

Per part seva, Mediaset ha protagonitzat recentment una millora de recomanació duta a terme per JP Morgan, UBS i Barclays. Les tres firmes van impulsar a la filial espanyola del conglomerat italià que, al seu torn, va arrossegar a les seves bones sensacions sobre el parquet a Atresmedia.

Noticias relacionadas

contador