atresmedia680logo

Atresmedia ha anunciat aquest dijous l'emissió d'un total de 200 milions de dòlars nord-americans en bons, a través d'un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 4,43€
  • 0,18%

La companyia explica que aquesta operació té lloc per "la finalitat de diversificar les seves fonts de finançament". Per a això, "ha dut a terme l'11 de juliol de 2018 una emissió de bons sènior sèrie A, per import de 75 milions de dòlars nord-americans amb venciment a cinc anys, amb pagament de cupó semestral a un tipus d'interès aplicable en dòlars nord-americans del 4,48%".

El grup televisiu afirma que és "per tal de diversificar les seves fonts de finançament"

A més, el conglomerat televisiu ha llançat "una emissió de bons sènior sèrie B, per import de 125 milions de dòlars amb venciment a 7 anys i amb pagament de cupó semestral a un tipus d'interès en dòlars nord-americans del 4,75%". Les dues emissions estan "dirigides a inversors institucionals nord-americans".

Aquest anunci té lloc a la mateixa setmana durant la qual Atresmedia s’ha enfonsat fins a un 6% al Mercat Continu. El conglomerat televisiu va reaccionar així a la retallada de Deutsche Bank del seu preu objectiu, que li va atorgar un potencial baixista del 15% des dels nivells en què cotitzava.

Els experts de l'entitat alemanya van destacar llavors la caiguda de la inversió publicitària i les vacances d'estiu com dos llasts que no ajudarien a posar fi a la tendència negativa del valor.

Noticias relacionadas

contador