atresmedia portada mediaset

Des dels alts que van marcar a principis de 2017 tenim impecables màxims i mínims decreixents en Mediaset Espanya i en Atresmedia.

  • 4,79€
  • 4,13%
  • 2,89€
  • -4,24%

El sector de les televisions no passa pel millor dels moments a Europa i lògicament al nostre país aquest no anava a ser menys. Encara que, no ens enganyem, la debilitat d'aquestes companyies ve de lluny. De fet, des dels alts de principis de 2017 el preu es troba construint màxims i mínims decreixents i així no es puja. Dit això, com ja hem comentat en moltes ocasions al mercat s’hi va a comprar fortalesa, no debilitat. I qui afegeixi posicions en aquests títols està comprant debilitat, cosa que a la llarga sol portar importants pèrdues econòmiques.

Si ens centrem en l'aspecte tècnic d’Atresmedia, crida l'atenció com de bé que està funcionant la MM200 diària com a resistència. De fet, des de juliol de 2017 cada vegada que el preu l'ha tocat aquest s'ha girat a la baixa amb decisió. Es pot dir que en aquest moment, ja no presenta cap suport fins als mínims de 2016, als 6,25 euros.

Gràfic diari d'Atresmedia

Pel que fa a Mediaset Espanya, el que tenim és una impecable ‘retirada temporal' a la zona de resistència, abans suport, que presenta a l'antiga directriu alcista, la que unia els successius mínims creixents des d'abril de 2014. El preu ha rebotat recentment sense èxit intentant superar-la i s'ha girat amb violència a la baixa. Ara bé, just en aquest moment el tenim a nivells de suport importants, com són els mínims de 2016 als 6,926 euros.

Gràfic setmanal de Mediaset Espanya

Noticias relacionadas

contador