mediasetatresmediaportada

Atresmedia (-6,37%) i Mediaset España (-4,75%) han patit les conseqüències de l'últim informe de Deutsche Bank al parquet. L'entitat financera alemanya ha revisat a la baixa el preu objectiu de totes dues i augura un potencial baixista del 17% per a Mediaset España (partint dels 7,33 euros en què cotitzava) i del 15% en el cas de Atresmedia (des dels 7 euros en què estava cotitzant).

  • 4,43€
  • 0,18%
  • 2,89€
  • -4,24%

La companyia alemanya ja va advertir fa un any sobre el potencial baixista de les dues companyies. El juliol va xifrar les caigudes que esperava en els dos en un 20% i fins al moment s'està complint el seu pronòstic.

Els analistes de l'entitat alemanya els atorguen un potencial baixista del 17% i el 15%, respectivament

Mediaset España es deixa un 42% des de juliol de 2017 i, Atresmedia, més d'un 30% des dels seus màxims marcats a l'agost de l'any passat.

Els experts de Deutsche destaquen que la caiguda en la inversió publicitària i les vacances d'estiu no ajudaran cap dels dos grups televisius a posar fi a la seva tendència negativa.

A hores d'ara, Mediaset España cotitza en mínims de juliol de 2013. "La televisió tradicional no està col·lapsant, però les noves campanyes es dirigeixen més al vídeo en línia, les xarxes socials i els telèfons mòbils", asseveren des de l'entitat alemanya. A més, afirmen que "una relació menor amb el moment macro redueix la principal acció per posseir accions d'una cadena televisiva".

Noticias relacionadas

contador