asos sede logo

Asos ha nomenat José Antonio Ramos nou conseller delegat de la companyia de tèxtil britànica, un càrrec que ocuparà "amb efecte immediat" després d'estar al capdavant de la direcció comercial des del gener del 2021.

En una carrera de 18 anys al comerç minorista, Ramos ha liderat l'estratègia comercial per a marques d'alt perfil com Inditex, Esprit i Carrefour Espanya, i ha començat la seva carrera a McKinsey. Es va incorporar a Asos procedent de l'empresa de moda portuguesa líder, Salsa Jeans, on va ocupar el càrrec de director executiu durant gairebé dos anys.

La companyia assegura que, des que s'hi va unir per dirigir la funció comercial, ha tingut un impacte significatiu a Asos, assumint la responsabilitat d'impulsar l'estratègia comercial i de productes a nivell mundial. A més, ha supervisat l'estratègia de productes, categories i gammes, preus i marges, innovació de productes de marca pròpia i associacions de marca, liderant un equip de més de 1.000 persones.

"Asos és un gran negoci amb una marca sòlida, una oferta atractiva per al client i una gran gent. M'hi vaig unir, perquè és un negoci que havia admirat durant molt de temps. Estic entusiasmat amb les oportunitats que s'acosten i espero treballar amb la Junta, la resta de l'equip executiu i tots els nostres col·legues d'Asos per complir cada dia per als nostres clients a tot el món i crear valor sostenible a llarg termini per a totes les parts interessades”, ha declarat Ramos.

Noticias relacionadas

contador