ep archivo   el ceo de edreams odigeo dana dunne
EDREAMS ODIGEO - Archivo

La companyia d'inversió Ardian ha notificat a eDreams Odigeo la sortida de la companyia després de col·locar entre inversors institucionals el 15,6% del capital que en posseïa, segons ha informat aquest divendres l'agència de viatges en línia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 6,14€
  • -0,32%

Ardian ha estat accionista de l'empresa durant els darrers dotze anys, "recolzant els plans de creixement i la transició a un negoci basat en la subscripció". La decisió de sortir-ne es deu a obligacions legals vinculades al venciment del fons corresponent, ha indicat eDreams.

Com a conseqüència de la venda, els dos membres del Consell d'Administració nomenats per Ardian, Lise Fauconnier i Daniel Setton, han presentat avui la dimissió com a consellers dominicals.

Per part seva, la companyia d'inversió Permira, que posseeix el 25,1% de les accions ordinàries d'eDreams, "seguirà sent-ne un accionista de gran suport", segons ha explicat l'empresa.

Dana Dunne, CEO d'eDreams, comenta que “estem molt satisfets amb el fort suport que hem rebut dels inversors que volen participar al nostre futur apassionant. Estem ben posicionats per complir els objectius que ens hem fixat per a l'exercici fiscal 2025: un EBITDA Cash superior a 180 milions d'euros, més de 7,25 milions de membres Prime (3,8 milions el 8 de novembre de 2022) i un ingrés mitjà per usuari (ARPU) de 80 euros, aproximadament”.

Benoît Vauchy, soci de Permira, assenyala que “ens ha impressionat molt el que eDreams ha aconseguit durant els darrers anys, en particular la transició d'una OTA tradicional a un negoci basat en la subscripció, alhora que afrontava la COVID-19. Ens sentim encoratjats pels resultats més recents de l'empresa i els seus progressos pel que fa als objectius a tres anys. eDreams té un gran potencial i estem encantats de continuar donant-li suport al seu camí”.

Lise Fauconnier, Managing Director d'Ardian Buyout Activity afegeix que "eDreams és un negoci notable amb importants perspectives de creixement i un excel·lent equip de gestió. Ens sentim orgullosos d'haver donat suport a la companyia en la seva transició al model de subscripció i desitgem a l'equip directiu i als seus accionistes molt èxit en la propera fase de creixement: el fons en què es manté aquesta inversió arriba al final del seu període de vigència i es tancarà una vegada completada la desinversió”.

Noticias relacionadas

contador