ep archivo - dana dunne consejero delegado de edreams odigeo
EDREAMS ODIGEO - Archivo

Els experts de Barclays han iniciat la cobertura d'eDreams Odigeo, l'agència de viatges en línia amb seu a Espanya, amb un consell de sobreponderar i un preu objectiu de 6,75 euros per acció, fet que implica un potencial alcista del 25%. preu actual de mercat.

  • 6,38€
  • 0,00%

Aquests experts consideren que eDreams és "l'agència de viatges per a vols número 1 a Europa" i esmenten "tres factors" que els agraden particularment d'aquesta companyia.

En primer lloc, assenyalen que eDreams és “una jugada” atractiva per apostar per la reactivació econòmica. En segon lloc, comenten que “ara té un balanç molt més net després del refinançament”.

Finalment, es mostren "impressionats per la sòlida execució de l'empresa amb el seu programa de subscripció Prime, que podria millorar substancialment" el compte de resultats i millorar la seva quota de mercat en un mercat amb molta competència.

"Creiem que l'empresa complirà els seus objectius per a l'any fiscal 2025", afegeixen, fet que implica un augment del 50% en l'EBITDA registrat abans de la pandèmia.

En aquest sentit, consideren que la "gran pregunta" és quin múltiple assignar a un EBITDA esperat de 180 milions d'euros per al 2025. "No som optimistes amb els ulls tancats", aclareixen, perquè falta comprovar si realment el programa Prime té èxit i sobretot com es monetitza i quins marges genera.

Tot i això, consideren que "la relació risc/recompensa és positiva i que complir les previsions durant els propers 18 mesos hauria de ser suficient perquè l'acció pugi".

Noticias relacionadas

contador