joan amigo applus
Applus

Applus+ ha comunicat aquest dimecres el nomenament de Joan Amigó com a nou conseller delegat (CEO) del grup, amb efecte des del 28 de juny, data en què se celebrarà la Junta General d'Accionistes. Amigó substituirà Fernando Basabe, que recentment va anunciar la seva intenció de jubilar-se després d'11 anys a la companyia. Basabe estarà a disposició de l'empresa durant els propers mesos per col·laborar en la transició i facilitar un traspàs fluid, ha explicat Applus en un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 11,44€
  • -0,87%

Joan Amigó ha estat director financer del grup des del 2007 fins a la data, incloent-hi la sortida a borsa el 2014. Així mateix, és membre del consell d'administració des del 2019. "Amb la seva excel·lent trajectòria financera, les seves habilitats de lideratge i profund coneixement de la indústria i d'Applus+, el senyor Amigó és el candidat idoni per liderar la companyia a la seva nova etapa”, indica l'empresa al comunicat.

Amigó és un dels artífexs del Pla Estratègic presentat al mercat el novembre de 2021. Applus explica que "el seu ferm compromís amb el pla" l'ha convertit en una "figura clau" per assegurar-ne el compliment fins ara, i està compromès amb el seu total execució.

Després d'aquest nomenament, s'engegarà immediatament el procés de selecció d'un nou director financer.

“He treballat estretament amb el Joan durant molts anys, incloent-hi els tres últims com a membre del consell. Confio plenament en les seves habilitats de lideratge, la seva capacitat per proporcionar un nou impuls al grup i articular la visió i la nostra estratègia, tant internament com externa. (...) . Reitero el meu agraïment a Fernando per tots els seus anys de dedicació a Applus+ i per la seva significativa contribució al grup”, ha declarat Chris Cole, president d'Applus+.

Noticias relacionadas

contador