ep archivo   inspeccion de un dron conducida por applus
APPLUS+ - Archivo

Applus va registrar un resultat operatiu de 41,5 milions d'euros fins al març, xifra que suposa un augment del 18,4% respecte al mateix període del 2021. La companyia ha informat aquest dimarts que avança en el procés de selecció de nou conseller delegat després de comunicar Fernando Basabe la intenció de jubilar-se.

  • 11,54€
  • 0,00%

Els ingressos de l'empresa al primer trimestre de l'any van pujar un 15%, fins als 462,4 milions, mentre que el marge del resultat operatiu es va situar al 9,0% (increment de 30 punts bàsics).

El flux d'efectiu de les operacions va ser de 46,5 milions d'euros, un 254% superior al del mateix període de l'exercici anterior. La ràtio de palanquejament financer (deute Net/EBITDA) va quedar en 2,8 vegades, amb una liquiditat de 556 milions.

La companyia, que ha reiterat les seves previsions per a l'exercici 2022, ha comunicat igualment la marxa del conseller delegat, Fernando Basabe, per jubilació. Applus ha informat que "està avançant" en el procés de selecció per nomenar el seu successor. "El calendari final, data efectiva de jubilació i nou CEO es comunicarà a tots els interessats tan aviat com estigui decidit. El Sr. Basabe ha confirmat que romandrà com a CEO fins a la nova designació, per tal d'assegurar una transició ordenada", ha indicat en una nota tramesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Applus ha indicat també que el Pla Estratègic 2022-2024 ha arrencat de manera positiva, amb l'avenç del programa de recompra d'accions segons el que preveu, "bona" ​​cartera d'adquisicions i perspectives per al 2022 en línia amb els objectius financers a tres anys.

Noticias relacionadas

contador